Events

Iedere 3e zondag van de maand is er een activiteit/evenement bij Hotel Brasserie Om de Noord.

19 Augustus 2018: Dixieland Zomer BBQ met Reitse Spanninga als gastkok!! Schrijf je snel in er zijn nog enkele plaatsen.

Programma 2018

De vier seizoenen zullen voor 'Om de Noord' aanleiding zijn tot het organiseren van diverse evenementen. Strandgolf, vliegeren, surfen, zeilen, Zeehonden kijken, een boottocht maken, wij regelen het voor u. Het kamermuziekfestival in oktober zal ook bij ons niet ongemerkt voorbij gaan. Oud en nieuw zal een spetterend feest worden. Midzomer zal gevierd worden. De langste dag, de mooiste dag, er is altijd wel iets te vieren. 

Volg ons op facebook voor actuele informatie!

Zie hier het programma voor de komende maanden:

Evenementen Om de Noord.

Programma 2018/2019:

                  

zondag 21 oktober; 1e concert uit de 5e NNO Kamermuziekreeks: het Jaden ensemble: Lianne van den Berg; viool, Kristin Strets; altviool, Hanka Clout; klarinet en Etsuko Oga; piano. Werken van Martinu, Mozart en Stravinsky.

 

zondag 18 november; 2e concert uit de NNO Kamermuziekreeks: Trio Reinecke: Hanka Clout,; klarinet, Erik Aikema; hoorn en Julia Zubar; piano. Werken van o.a. Duvernoy, Kechlin en uiteraard Reinecke.

 

zondag 16 december: 3e concert uit de NNO Kamermuziekreeks: het Metis Duo wordt gevormd door Justyna Mrozak; viool en Werner Barbo op piano. Het duo heeft zich vernoemd naar Metis; de Griekse godin van de wijsheid en de magie. Een betoverende middag staat voor u op het programma met o.a. Beethoven, Ravel en Debussy.

 

zondag 20 januari:4e concert uit de NNO Kamermuziekreeks: Duo Viool - Piano. Een duo wat in de afgelopen jaren meerdere malen heeft opgetreden in Om de Noord: Sergey Bolotny; viool en Keiko Sakuma; piano. Zij spelen weren van o.a. Mozart en Prokofjev.

 

zondag 17 februari:5e concert uit de NNO Kamermuziekreeks: Poulenc Ensemble met Serbey Bolotny; viool, Marijke Zijlstra; fagot en Keiko Sakuma; piano. Werken van Fauré, Beethoven en Poulenc.

 

zondag 17 maart: 6e concert uit de NNO Kamermuziekreeks: dit laatste concert uit de reeks van dit seizoen wordt afgesloten met het Oosters Kwartet; met op viool Justine Mrozek en Stanislv Tschij’k, altviool; Kristin Stets en Frorent Maigrot op Cello. 

 

zondag 21 april: Jazz Om de Noord;het Swing Jazz Trio van de Jazz Centrale speelt dit matinee concert in de stijl van het fameuze Oscar Peterson en Herb Ellis jazztrio uit de jaren 50.  

 

zondag 19 mei:Jazz Om de Noord:het Thomas Baggermann trio met zangeres Eva Scholten komt voor de vierde keer op rij met hun programma “Eva sur Seine” naar Schiermonnikoog. Dynamische gypsy jazz afgewisseld met zwoele ballads.

 

zondag 16 juni:Haring Om de Noord:de nieuwe haring wordt door Vishandel Metz naar Schiermonnikoog gebracht. De muzikale omlijsting is in handen van accordeonist Daniel Metz. Ook dit jaar wordt er weer een goed doel gekoppeld aan deze partij. 

 

zondag 21 juli:Tuinconcert Om de Noord:“Jazz & Friends”; leerlingen van het Artez en CodArts Conservatorium verzorgen ook dit jaar weer het tuinconcert in de overtuin van Om de Noord. Traditionele Jazz standards: Jazz en Blues in een swingend jasje.

 

zondag 18 augustus: Dixieland Lunch Om de Noord:topchef Reitse Spanninga bereidt een Cajun lunch op de BBQ terwijl de Dixiemates uit Bergen op Zoom het geheel muzikaal omlijsten. Lange tafels en mooie verhalen onder de oude kersenboom in de overtuin.

 

zondag 15 september: Jazz Om de Noord:Mabassa speelt speelse Afro Braziliaanse Jazz. Portugese  teksten over verliefdheid en de mooie dingen in het leven op een ritme waarbij het moeilijk stil zitten is. Het ensemble staat onder leiding van Breno Viricimo.

 

Vanaf oktober start de 6e Kamermuziekreeks met NNO Ensembles.

 

 

 

 


Trouwen

Trouwen

Zeg 'Ja' op Schiermonnikoog Lees verder

Overige events

Overige events

Bekijk de evenementen Lees verder