1. Events

Fietsarrangement

Indien u naast uw twee overnachtingen voor dit pakket kiest kunt u 3 dagen gebruik maken van schitterende fietsen. Tevens krijgt u er fiets- en wandelroutes bij en kunt u ook nog eens twee ochtenden gebruik maken van het ontbijt.

€ 42,50

per persoon

Picknickarrangement

Twee ochtenden ontbijt en een middag krijgt u van ons een goed gevulde picknick mee. Trek er op uit en geniet in de duinen van al het lekkers.

€ 39,- per persoon

op basis van 2 personen

Vergaderarrangement

Voor uw training, cursus, management meeting of andere zakelijke bijeenkomst, die meerdere dagen vergt en waarbij prijs wordt gesteld op luxe en comfort, biedt Om de Noord de ideale faciliteiten om het nuttige met het aangename te combineren. Dit arrangement is geschikt voor groepen van 6 tot 12 personen.

€ 195,-

per persoon

Driedaags Totaal-verwenarrangement

Indien u naast de twee nachten die u heeft geboekt zich totaal wil laten verwennen kiest u voor het totaal verwen arrangement.

Vanaf € 117,50

p.p. en op basis van 2 personen

21 apr

Jazz Om de Noord

Het Swing Jazz Trio van de Jazz Centrale speelt dit matinee concert in de stijl van het fameuze Os-car Peterson en Herb Ellis jazztrio uit de jaren 50.

Gratis

Voor iedereen!

19 mei

Jazz Om de Noord

Het Thomas Baggermann trio met zangeres Eva Scholten komt voor de vierde keer op rij met hun programma “Eva sur Seine” naar Schiermonnikoog. Dynamische gypsy jazz afgewisseld met zwoele ballads.

Gratis

Voor iedereen!

16 jun

Haring Om de Noord

De nieuwe haring wordt door Vishandel Metz naar Schiermonnikoog gebracht. De muzikale omlijsting is in handen van accordeonist Daniel Metz. Ook dit jaar wordt er weer een goed doel gekoppeld aan deze partij.

Gratis

Voor iedereen!

Tuinconcert Om de Noord

“Jazz & Friends”; leerlingen van het Artez en CodArts Conservatorium verzorgen ook dit jaar weer het tuinconcert in de overtuin van Om de Noord. Traditionele Jazz standards: Jazz en Blues in een swingend jasje.

Gratis

Voor iedereen!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.