Wijnen

In samenwerking met Wijnhuis Kwast is onze wijnkaart zorgvuldig samengesteld en afgestemd op onze gerechten. Onze medewerkers adviseren u graag over deze wijnen.

       

Kwast

Specials

In overleg kunnen wij aan uw wensen voldoen. Wij werken met name met duurzame producten en ingrediënten van het seizoen en de streek. 

Voorgerechten en tussengerechten

Brood | kruidenboter | olijfolie | zeezout
Rauwe zalm in gele curry gemarineerd | kokos | boontjes | limoen dressing
Gerookte eendenborst | kastanje | biet | pistache dressing
Buratta | lavendel | bloedsinaasappel | wortelsalade
Garnalensoep | Hollandse garnalen | crème fraîche
Pompoensoep | pompoen garnituur

Hoofdgerechten

Huisgemaakte ravioli met paddenstoelen | paksoi | koningsboleet
Winterkabeljauw | aardappelgratin | zuurkool | notenboter
Krokant gebakken hertensukade | rode kool | aardappelmousseline | jus van kruidnagel

Dessert

Cheesecake | stoofpeer | pompoen
Warme chocoladebrownie | gezouten karamel ijs
Kaasplateau (Taylor’s 10 year tawny port + 6,50 per glas)
Koffie met een Nobeltje

Voor de kleintjes

Kipfingers, kroket of visnuggets | salade | friet en een ijsje na