Deze site maakt gebruik van cookies. Accepteer deze om gebruik te kunnen maken van onze functionaliteiten.

Wij werken met met dagverse producten en zoveel mogelijk met duurzame producten. Iedere dag is er een zogenaamde 'Catch of the Day', want de visafslag van Lauwersoog is heel dichtbij. Niet alleen onze dagverse vis krijgt de aandacht, maar ook onze rib-eye is van superieure kwaliteit. Een selectie van onze gerechten treft u hieronder aan. 

Wijnen

In samenwerking met Wijnhuis Kwast is onze wijnkaart zorgvuldig samengesteld en afgestemd op onze gerechten. Onze medewerkers adviseren u graag over deze wijnen.

Voor- en tussengerechten

Brood | kruidenboter | olijfolie | zeezout
- Rauwe zalm in gele curry gemarineerd | kokos | boontjes | limoen dressing
- Gerookte eendenborst | kastanje | biet | pistache dressing
- Buratta | lavendel | bloedsinaasappel | wortelsalade 
- Garnalensoep | Hollandse garnalen | crème fraîche
- Pompoensoep | pompoen garnituur

Hoofdgerechten

- Huisgemaakte ravioli met paddenstoelen | paksoi | koningsboleet 
- Winterkabeljauw | aardappelgratin | zuurkool | notenboter
- Krokant gebakken hertensukade | rode kool | aardappelmousseline | jus van kruidnagel

Dessert

- Cheesecake | stoofpeer | pompoen 
- Warme chocoladebrownie | gezouten karamel ijs
- Kaasplateau (Taylor’s 10 year tawny port + 6,50 per glas) 
- Koffie met een Nobeltje

Voor de kleintjes

- Kipfingers, kroket of visnuggets | salade | friet en een ijsje na

Brasserie Om de Noord

De hele dag open

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.