1. Brasserie

Brasserie 'Om de Noord'

De sfeervolle Brasserie, waar plek is voor ongeveer 60 gasten binnen en 50 terrasplaatsen, ligt midden in het dorp aan de Langestreek om de Noord. Een gunstige locatie; de bus stopt nagenoeg voor de deur en de winkeltjes zijn om de hoek.

De Brasserie is de hele dag geopend. U kunt er beginnen met een à la carte ontbijt en de dag eindigen met een afzakkertje bij de haard of een Heineken-biertje aan de bar.

Wij werken met dagverse producten en zoveel mogelijk met duurzame producten.  Niet alleen onze dagverse vis krijgt de aandacht, maar ook onze vleesgerechten zijn van superieure kwaliteit. 

Begin de dag met een lekker ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd van 8.30 – 11.00 uur en bestaat uit: koffie of thee naar keuze, verse jus d’orange, heerlijk vers brood met kaas, ham en een eitje, vers fruit en yoghurt.

De prijs voor hotelgasten: € 13,50 p.p. Mocht u als niet hotelgast bij ons willen ontbijten wilt u dit dan een dag van tevoren aangeven? De prijs is € 18,00 per persoon.

Bekijk ons aanbod

Dagelijks open van 8:30 tot 22:30 uur

Het terras

In de zomer is er op het terras voldoende verkoeling door de zilte Noordzee wind. Een flesje goed gekoelde MIP rosé met voortreffelijke hapjes zullen dit aangename gevoel versterken.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.