De brasserie

Eenvoudig en eerlijk is ons motto. 

De brasserie

Onze sfeervolle Brasserie, waar plek is voor ongeveer 60 gasten binnen en 50 terrasplaatsen, ligt midden in het dorp aan de Langestreek om de Noord, hoek Badweg. De bus stopt nagenoeg voor de deur, de fietsverhuurder zit om de hoek. Alles binnen handbereik. De Brasserie is de hele dag geopend. U kunt er beginnen met een à la carte ontbijt en de dag eindigen met een afzakkertje bij de haard of een Heineken-biertje aan de bar.

Wij werken met met dagverse producten en zoveel mogelijk met duurzame producten. Iedere dag is er een zogenaamde 'catch of the day', want de visafslag van Lauwersoog is heel dichtbij. Niet alleen onze dagverse vis krijgt de aandacht, maar ook onze tournedos is van superieure kwaliteit. Het restaurant is aangesloten bij Fryslan Culinair. (zie www.fryslanculinair.nl).

Heeft u bijzondere wensen of verlangens of heeft u met een grote groep iets te vieren? Geeft u het even van tevoren aan en wij maken graag voor u een passende offerte.

Het terras

In de zomer is er op het terras voldoende verkoeling door de zilte Noordzee wind. Een flesje goed gekoelde MIP rosé met voortreffelijke hapjes zullen dit aangename gevoel versterken.


Ontbijt

Ontbijt

Geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt... Lees verder

Lunch

Lunch

Ontdek de uitgebreide lunchkaart... Lees verder

Diner

Diner

Ontdek de uitgebreide dinerkaart... Lees verder

Bij de borrel

Bij de borrel

Iets lekkers voor bij de borrel... Lees verder

Koffie

Koffie

Speciale koffie bij 'Om de Noord'... Lees verder