1. Arrangementen

Onze arrangementen

De vier seizoenen zullen voor 'Om de Noord' aanleiding zijn tot het organiseren van diverse evenementen. Strandgolf, vliegeren, surfen, zeilen, zeehonden kijken, een boottocht maken, wij regelen het voor u. Het kamermuziekfestival in oktober zal ook bij ons niet ongemerkt voorbij gaan. Oud en nieuw zal een spetterend feest worden. Midzomer zal gevierd worden. De langste dag, de mooiste dag, er is altijd wel iets te vieren. 

Maakt u ook vooral eens kennis met een van onze arrangementen. Naast de gebruikelijke kamerprijs koopt u er een pakket bij zodat u bij aankomst nergens meer over na hoeft te denken. Wij hebben een fiets/uitwaai arrangement, Picknicktas arrangement, Totaalverwen arrangement. Let wel: deze arrangementen kunt u naast uw kamer erbij boeken. Heeft u andere wensen, laat het ons weten! 

Arrangementen & Events

Schiermonnikoog

Fietsarrangement

Indien u naast uw twee overnachtingen voor dit pakket kiest kunt u 3 dagen gebruik maken van schitterende fietsen. Tevens krijgt u er fiets- en wandelroutes bij en kunt u ook nog eens twee ochtenden gebruik maken van het ontbijt.

€ 42,50

per persoon

Picknickarrangement

Twee ochtenden ontbijt en een middag krijgt u van ons een goed gevulde picknick mee. Trek er op uit en geniet in de duinen van al het lekkers.

€ 39,- per persoon

op basis van 2 personen

Vergaderarrangement

Voor uw training, cursus, management meeting of andere zakelijke bijeenkomst, die meerdere dagen vergt en waarbij prijs wordt gesteld op luxe en comfort, biedt Om de Noord de ideale faciliteiten om het nuttige met het aangename te combineren. Dit arrangement is geschikt voor groepen van 6 tot 12 personen.

€ 195,-

per persoon

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.