Events

Iedere 3e zondag van de maand is er een activiteit/evenement.

Programma 2017

De vier seizoenen zullen voor 'Om de Noord' aanleiding zijn tot het organiseren van diverse evenementen. Strandgolf, vliegeren, surfen, zeilen, Zeehonden kijken, een boottocht maken, wij regelen het voor u. Het kamermuziekfestival in oktober zal ook bij ons niet ongemerkt voorbij gaan. Oud en nieuw zal een spetterend feest worden. Midzomer zal gevierd worden. De langste dag, de mooiste dag, er is altijd wel iets te vieren. 

Vijfde concert NNO Kamermuziekreeks

Op zondag 19 februari: violist Sergei Bolotny en pianiste Keiko Sakuma werken van Grieg, Poulenc en Beethoven.

6e concert NNO Kamermuziekreeks

Op zondag 19 maart: het Ivoriana Trio, bestaande uit: Hanka Clout, klarinet, Marijke Zijlstra, fagot en Etsuko Oga, piano. Werken van Stravinsky en Glinka.

Theater Om de Noord

Op zondag 16 april: cabaretier Koas van der Wal speelt zijn nieuwe programma "het Vertrek" met pianist Hessel bij de Leij onder regie van Gooitsen Eenling.

Jazz Om de Noord 

Op zondag 21 mei: het Thomas Baggerman Trio samen met saxofonist Maarten Hogenhuis combineren gypsy jazz en klassieke jazz ondersteund door Eva Scholten.

Haring Om de Noord

Op zondag 18 juni: de nieuwe haring wordt naar Schiermonnikoog gebracht. De muzikale omlijsting is in handen van accordeonist Daniel Metz. Ook dit jaar wordt er weer een goed doel gekoppeld aan deze partij.

Tuinconcert Om de Noord

Op zondag 16 juli: 2Tone and Friends verzorgen ook dit jaar weer het tuinconcert in de overtuin van Om de Noord. Omar Bakker speelt samen met Rens van Langen en een keur van musici van het conservatorium van Zwolle soul, jazz en funk.

Een zomerse BBQ

Op zondag 20 augustus: in de tuin van het hotel met producten van het eiland omlijst door eilander muziek. Een middag vol ontmoetingen en verhalen onder de oude kersenboom.

Proeverij van waddenproducten

Op zondag 17 september organiseert Hotel Brasserie Om de Noord in samenwerking met Wagenborg Passagiersdiensten een proeverij van waddenproducten. Vanaf Schiermonnikoog voor anker op de Waddenzee genieten van verse Waddenproducten.

En verder in 2017...

Vanaf de derde zondag van oktober start voor de vierde maal de Kamermuziek reeks van Ensembles van het Noord Nederlands Orkest.

 

 


Trouwen

Trouwen

Zeg 'Ja' op Schiermonnikoog Lees verder

Overige events

Overige events

Bekijk de evenementen Lees verder